- Obecny czas: 19 Sty 2021, 01:23 • Wszystkie czasy w strefie UTC + 2 godziny (czas letni)
Hej żyjecie ?
7 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Hej żyjecie ?
Dzieje się tu jeszcze co ? może by jako rozkręcić to forum ? albo zrobić jakiś czat czy facebooka dla ludzi co trzymają jeszcze te stwory i chcieli by pogadać, coś sprzedać czy kupić "a nie mają jak po sierpniu pamiętnego roku".
- czorny01
Re: Hej żyjecie ?
Siemanko , no prawda to forum zamarlo i nie mam juz gdzie popatrzec za skorpami bo wszedzie tylko ptaszory a przydaloby sie cosik ozywic , cos na fb itp
You''ll never walk alone
-
manius19_2009 - Posty: 20
- Miejscowość: Dębica
Cześć, fajnie że jeszcze w tym siedzicie, ja też
ale już dużo mniej
Odpływ ludzi z for dyskusyjnych jest widoczny praktycznie wszędzie. Tu odpływ był tak duży że aż forum zamarło
Większość ludzi przyszło na fb, niestety dla nas, jak i dla nich.
Dbaliśmy na forum o przestrzeganie prawa, powstał o tym artykuł ale też o anonimowość. Czego na fb w grupach nie ma i to jest główny powód dla jakiego nigdy nie przeniesiemy się na fb (poza facebookowym profilem scorpiones.pl ze zdjęciami, wiadomo reklama).
Drugim powodem jest brak jakiejkolwiek segregacji, najwartościowsze posty schodzą coraz niżej i niżej i w końcu są zapominane. Na forum jeśli chcesz przeczytać o np. rozmnażaniu skorpionów, wchodzisz w odpowiedni dział i masz całą listę, spróbujcie tak znaleźć coś na fb...
O skorpionach jest już jakaś grupa polska, udziela się tam nasz forumowy kolega i moderator w jednym, więc na pewno dobrze doradzi czy pomoże. (btw. tylko nie wrzucajcie tam zdjęć andro itp, kiedyś serio ktoś tam wbije i mają Was na"tacy")
Fajnie znowu użyć tych starych dobrych emot
Pozdrawiam

Dbaliśmy na forum o przestrzeganie prawa, powstał o tym artykuł ale też o anonimowość. Czego na fb w grupach nie ma i to jest główny powód dla jakiego nigdy nie przeniesiemy się na fb (poza facebookowym profilem scorpiones.pl ze zdjęciami, wiadomo reklama).
Drugim powodem jest brak jakiejkolwiek segregacji, najwartościowsze posty schodzą coraz niżej i niżej i w końcu są zapominane. Na forum jeśli chcesz przeczytać o np. rozmnażaniu skorpionów, wchodzisz w odpowiedni dział i masz całą listę, spróbujcie tak znaleźć coś na fb...
O skorpionach jest już jakaś grupa polska, udziela się tam nasz forumowy kolega i moderator w jednym, więc na pewno dobrze doradzi czy pomoże. (btw. tylko nie wrzucajcie tam zdjęć andro itp, kiedyś serio ktoś tam wbije i mają Was na"tacy")
Fajnie znowu użyć tych starych dobrych emot

Pozdrawiam

- Rhopalurus
Cześć!
Nareszcie jakieś oznaki życia
Stęskniłem się za tą stroną i hodowlą skorpów (no u mnie też to leży
) ale pasuje się troszeczkę zreflektować i może wskrzesić temat skorpów na tej co jak co najbogatszej w wiedzę o skorpionach stronie w języku polskim
Pozdrawiam wszystkich niedobitków
Nareszcie jakieś oznaki życia

Stęskniłem się za tą stroną i hodowlą skorpów (no u mnie też to leży

Pozdrawiam wszystkich niedobitków

-
natan - Posty: 114
Mijają lata... dosłownie lata...
Z hodowli nie wiele już zostało niestety...
Ale chętnie kupię jakieś parto... xD i stopniowo się odbuduje xD
Z hodowli nie wiele już zostało niestety...
Ale chętnie kupię jakieś parto... xD i stopniowo się odbuduje xD
-
baniak - Posty: 83
- Miejscowość: Wrocław
Cześć wszystkim!
-
pablo102425 - Posty: 550
- Miejscowość: Opava, Czech Republic
Siemka, kurde jak cicho na forum od długiego czasu, ja po 8 latach wszedłem zerknąć ale cisza, stare czasy miło powspominać, że była kiedyś jakaś taka polska ekipa, która w skorpionach siedziała. Zajawka cały czas jest jak zobaczę skorpiona ehh 

27 listopada 1095 r. n.e
- Danek
7 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość