- Obecny czas: 09 Gru 2019, 04:28 • Wszystkie czasy w strefie UTC + 2 godziny (czas letni)
Hadogenes paucidens i troglodytes
3 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Hadogenes paucidens i troglodytes
Czy ma ktoś doświadczenie albo natkął się na opis kogoś innego o trzymaniu razem osobników adult wyżej wymienionych gatunków???
-
pablo102425 - Posty: 550
- Miejscowość: Opava, Czech Republic
Re: Hadogenes paucidens i troglodytes
Nikt nie odpowiada wiec pewnie nie.
Trochę latam po różnych forach zagranicznych i nigdy czegoś takiego nie widziałem, możesz spróbować i zdasz za jakiś czas relację
Pewnie niektórzy mogą pomyśleć, że to nic dobrego, że może dojść do hybryd ale niestety to nie tak łatwo, próbowałem kilka razy, spory czas temu, z różnymi gatunkami Tityus ale ani kopulacji nie zauważyłem(czy tam właściwie zapłodnień zewnętrznych) ani młodych z tego nie było...
Trochę latam po różnych forach zagranicznych i nigdy czegoś takiego nie widziałem, możesz spróbować i zdasz za jakiś czas relację

Pewnie niektórzy mogą pomyśleć, że to nic dobrego, że może dojść do hybryd ale niestety to nie tak łatwo, próbowałem kilka razy, spory czas temu, z różnymi gatunkami Tityus ale ani kopulacji nie zauważyłem(czy tam właściwie zapłodnień zewnętrznych) ani młodych z tego nie było...
- Rhopalurus
Re: Hadogenes paucidens i troglodytes
Mi akurat o hybrydy nie chodzi tyle co o kanibalizm, nie urywam że będę miał tylko jedną parkę H. troglodytes i będzie stratą gdyby został któryś osobnik zjedzony. Ale na pewno jak zdobędę drugą parę to spróbuję.
-
pablo102425 - Posty: 550
- Miejscowość: Opava, Czech Republic
3 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość